MAX 4x4
Onze routes

Onze routes

Download en gebruik gratis onze routes

Steeds meer onverharde wegen worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Hierdoor wordt het voor de 4×4-rijder steeds moeilijker een leuke tocht te rijden. MAX4x4 wil graag lokale kennis delen en daarmee ieder 4×4-rijder leuke en uitdagende routes aanbieden. Dit doen we door routes online te plaatsen en regelmatig te contoleren op veranderingen.

Voor onze routes maken wij gebruik van Wikiloc. Deze routes op ons account zijn voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken.
In tegenstelling tot de meeste andere routes op Wikiloc, kun je onze routes ook rijden als je alleen Wikiloc standaard hebt, dus je hoeft je niet perse te abonneren op Wikiloc premium.

Onze routes:

Klompenroute

Start: Best, Carpoolplaats A2 afslag 27
Einde: Liempde, Boscafé ’t Groene Woud
Afstand: 39 km
Moeilijkheid: Gemiddeld
Gecontroleerd: juli 2023

Lees meer…….
Powered by Wikiloc

Deze route loopt door de Brabantse Meijerij kenmerkend door de vele boomkwekerijen die voort zijn gekomen uit de vroegere klompenmakerijen, Boomkwekerijen betekent voor de off-roader veel tussengelegen zandpaden die vaak kapot worden gereden door zware machines = 4×4 uitdaging.

De route voert verder door 2 bekende natuurgebieden. ‘De Scheeken en ‘De Geelders’.
Natuurgebieden betekent rustig rijden en de omgeving zo min mogelijk verstoren. Houd je aan de groene code.

Tip:
De route eindigt bij Café ‘Het Groene Woud’, een oergezellig Brabants boscafé met een lekkere kaart voor de inwendige mens. Even lekker nagenieten van de avontuurlijke tocht alvorens je weer huiswaarts keert.

*** Routebeheerder Gijs Briene

Café ‘T Groene Woud

Download de route in Wikiloc

Smokkelroute

Start: Best, Carpool A58 afslag 7
Einde: Neerpelt (België)
Afstand: 48 km
Moeilijkheid: Zwaar
Gecontroleerd: –

Lees meer…….

Nog niet beschikbaar

Kempenroute

Start: Best, MAKRO
Einde: Boxtel, Jacobushof
Afstand: 52 km
Moeilijkheid: Gemiddeld
Gecontroleerd: –

Lees meer…….

Nog niet beschikbaar

Nog leuker! Onze verzorgde gezamenlijke ritten

Heb je een keertje zin om gezellig gezamenlijk met meerdere off-roaders te gaan rijden? Schrijf je dan in op één van onze ritten. Gezellig en goed verzorgd. Voor zowel beginners als gevorderden. Extra lange routes met assistentie bij evt, vastrijden en inclusief catering en off-road service. Ook hier maken we gebruik van een digitale route. Kijk hieronder in het filmpje hoe het werkt

Zo download je de digitale route bij de start van een gezamenlijke rit

De groene code

Steeds meer paden worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer door overlast. Wij als off-road rijders liggen onder een loep. Voorkom nog meer afsluitingen, gedraag je. Voorkom zo veel mogelijk overlast. Rij rustig (fietssnelheid), ga aan de kant voor andere recreanten. Een vriendelijke groet doet ook vaak wonderen. Kom je ruiters tegen, zet je auto dan aan de kant, doe je motor en lichten uit en wacht tot ze ruim gepasseerd zijn. Spreek anders off-roaders aan als dat nodig is, laat dat niet alleen over aan organisaties en overheden. Het is de verantwoording van ons allemaal.

Rij volgens de internationale groene code, deze vind je hieronder..

Inschrijven